Våra gemensamma utrymmen

Här på Kåhems har vi en del gemensamma utrymmen, förutom då vår restaurang. Utrymmen där gästerna kan sitta ner, ta en koppa kaffe, läsa dagens tidning, eller helt enkelt prata med varandra. Dessa utrymmen är bland det viktigaste vi har och följaktligen så lägger vi ner mycket tid och omsorg på dem, för att göra dem så trevliga, mysiga och inbjudande som möjligt. Dessa gemensamma utrymmen är ju också bland det första som våra besökare upplever, och en av de saker som alla våra gäster kommer att se, uppleva och dela. Det motiverar att vi lägger ner lite extra omsorg om dem, även om det kostar en slant eller två. Vi vill att våra gäster ska få en så bra helhetsupplevelse som möjligt, så att de känner att de vill återkomma, eller rekommendera Kåhems till sina vänner och släktingar.

Bra soffor och fåtöljer, mindre bra bord
Vad gäller våra gemensamma utrymmen så har vi bra soffor och fåtöljer. Bekväma och fina, som man kan sjunka ner i, njuta av sitt kaffe och sin tidning. Där finns det alltså inte mycket att förbättra, utan vi vågar nog säga att det är nästan så bra som det går.

Däremot så är det en annan sak som inte är fullt lika bra, och det är borden. De är inte riktigt de bästa och börjar dessutom bli väl slitna efter år av användning. Kaffefläckar och liknande kan döljas av dukar, men det känns inte som en helt acceptabel lösning. Nog skulle de kunna gå att använda ännu några år, men de lever inte riktigt upp till våra kvalitetskrav.

Tills nu vill säga, för vi har skaffat nya soffbord. Vi hittade en del snygga soffbord för hemmet hos Chilli.se, och slog till direkt. Bra och fina soffbord som kommer att glädja våra gäster i många år framåt. En klok investering som vi tror kommer att löna sig i längden.

De gamla soffborden då? Slängde vi dem? Inte då! Vi gav bort dem till Myrorna, så att de kan göra lite nytta. Om de kan få in några tusenlappar för dem, som sedan går till bra ändamål (Frälsningsarmén), så är det ju vackert så!

Det här inlägget postades i Bloggen. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *