Restaurangen

matPå Kåhems pensionat fokuserar vi på vila och avslappning. Att ladda batterierna handlar också om att ta hand om kroppen, till exempel med träning och rätt mat. Efter en natt i våra sköna sängar och en tur i skogen eller simbassängen, behöver man fylla på energi med god och näringsriktig mat.

I vår restaurang serveras våra gäster god och nyttig mat, lagad från grunden av ekologiska och lokala råvaror. Restaurangen erbjuder frukost, lunch och middag. En stor del av vår mat är vegetarisk, och vi erbjuder alternativ för allergiker.

Vår duktiga personal i restaurangen lägger ner mycket kärlek i matlagningen, för att våra gäster ska få en vällagad och smakrik upplevelse. Gäster har möjlighet att äta i vår trevliga matsal, eller få maten nedpackad i en picknickkorg som kan tas med ut i naturen.

Frukost
Vår frukostbuffé serveras i restaurangen mellan 06.30-09.30. Här finner du bland annat nybakat bröd, en variation av pålägg, färsk frukt, grönsaker, nötter, fil, yoghurt, ägg och gröt. Vi serverar även nypressade juicer och olika smoothies. För den som önskar frukost på säng finns möjlighet att få frukosten serverad på rummet. Frukost kan även förbeställas och fås i en picknickkorg.

Lunch
Mellan 11.30-14.30 serverar vi en härlig lunchbuffé med tre olika varmrätter, dagens soppa, måltidsdryck samt en stor salladsbuffé med färska grönsaker, frukt och bröd. Här finns möjlighet att förbeställa en picknickkorg där vi packar ner mat och dryck som kan tas med och ätas ute i vår vackra natur.

Middag
Restaurangen är öppen för middag mellan 16.00-19.00. Då erbjuder vi en à la carte-meny med många härliga rätter, samt en stor salladsbuffé med färska grönsaker, frukt och bröd. Många av rätterna kan förbeställas som picknickkorg och tas med ut i naturen.

Övrig servering
I lobbyn finns möjlighet att köpa lättare kalla eller varma rätter, samt bröd, frukt, grönsaker och dryck mellan 06.00-23.00. Det finns också möjlighet att beställa detta till rummet.

Allergiker
Vi erbjuder alterantiv för allergiker, men vi ser gärna att du meddelar oss om eventuella födoämnesallergier i förväg när du bokar din vistelse hos oss, så att vi är ordentligt förberedda.