Kontakta oss

Välkommen att boka er vistelse hos oss på Kåhems pensionat!

Vi erbjuder våra gäster möjlighet att komma bort från vardagen, ladda batterierna, frigöra sin inre kreativitet, träna, njuta av naturen och äta god och hälsosam mat. Vårt mål är att en vistelse här ska vara så avslappnande som möjligt, och har därför anpassat och tänkt på allt, från rätt säng till möjlighet att vara kreativ och vistas mycket i nautren.

Vår restaurang erbjuder bland annat picknickkorgar som kan tas med och ätas någonstans i våra vackra omgivningar. Våra förstklassiga rum är smakfullt inredda och har exklusiva sängar för optimal sömn. Våra övriga faciliteter är ljusa och fräscha, och inbjuder till avslappning och kreativitet. Här finner du tystnad, vila och ny energi!

Välkommen med er bokning via telefon eller e-post. Vi har telefontid mellan 08.00-19.00.

Telefon: 072 66253143
E-post: kontakt@kahemsidor.se

Adress
Fagerhultsvägen 25
314 33 Hyltebruk

Vägbeskrivning
Från riksväg 26 i Hyltebruk, sväng mot Södra Fagerhult. Efter ca 2 km är det skyltat mot Kåhems pensionat.

In- och utcheckning
Incheckning från 15.00 och utcheckning senast 12.00. Om ni anländer tidigare finns ett bagagerum där vi kan låsa in ert bagage tills dess att ert rum är klart. Givetvis kan ni även förvara ert bagage i detta rum om ni behöver efter det att ni har checkat ut.

Parkering
Parkera på den lilla parkeringen bredvid huvudbyggnaden när ni checkar in. Större parkering med kameraövervakning finns bakom badhuset och träningshallen.

Varmt välkomna till oss på Kåhems pensionat!