Kåhems bommar ihop!!!

Nej nej, vi bara skojar. Rubriken är inte att ta på allvar, men sant är att vi kommer att behöva hålla stängt några veckor av skäl som vi inte kan råda över. Men vi kommer att komma tillbaka starkare än någonsin. Ni vet, Rocky reser sig alltid i sista ronden. Själva tänker vi inte gå så långt som till sista innan vi slår tillbaka. Vi har många kunder och fler blir de för varje år och ser inga skäl att slå igen. Snarare tvärtom, vi kommer att utöka och det är av den anledningen vi kommer att behöva hålla stängt ett litet tag. Inte så att vi kommer att bygga ut, det ligger ännu än bit bort, men vi utnyttjar inte våra byggnader fullt ut och det ska vi råda bot på.

Saker i bakgrunden
Problemet är vårt vatten- och sanitetssystem som varit på gränsen till att fungera tillfredsställande ett tag nu. Det är till och med så att vi inte kunnat utnyttja våra byggnader fullt ut på grund av brister där. Så vi har beställt en fullständig genomgång med installation och service, och under den tiden skulle det inte vara bra att ha gäster här – ni skulle inte trivas, tro mig. Men när allt är fixat och klart kan vi utnyttja byggnaderna fullt ut och får då lite extra utrymme, vilket ni som gäster kommer att få glädje av. Vi bommar alltså igen och ordnar de problem vi haft. Vi hoppas verkligen att ingen av våra gäster märkt av dem, men vi tror inte det.

Hösten är snart här
Samtidigt så vill vi passa på att önska alla gäster och vänner en trevlig höst. Det har varit en fantastisk sommar, och det kommer säkert att bli en vacker höst också. Men nu i september så kommer vi nog att hålla stängt månaden ut, tyvärr. Välkomna tillbaka i oktober, till ett restaurerat och servat Kåhems. Bättre och fräschare än någonsin, redo att ta emot er och få er att trivas så bra som det bara är möjligt!

Med önskningar om en trevlig höst, från alla vi här på Kåhems.

Det här inlägget postades i Bloggen. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *