Boende

Stora härliga sängar i våra dubbelrumPå Kåhems pensionat bor du i förstklassiga rum, där fokus ligger på vila och avslappning. Våra rum är smakfullt inredda, med exklusiva sängar för optimal sömn. Våra övriga faciliteter är ljusa och fräscha, och inbjuder till både lugn och kreativitet.

Enkelrum
Våra enkelrum är utrustade med säng, sängbord, garderob, skrivbord och stol, samt en skön fåtölj. I badrummet finns toalett och dusch, samt hårtork. Badrock, tofflor och toalettartiklar ingår.

Dubbelrum
Våra dubbelrum är utrustade med två enkelsängar eller en dubbelsäng, sängbord, garderob, skrivbord och stol, samt två sköna fåtöljer. I badrummet finns toalett och dusch, samt hårtork. Badrockar, tofflor och toalettartiklar ingår.

Lyxrum
Våra lyxrum är utrustade med en eller två enkelsängar eller en dubbelsäng, sängbord, garderob, skrivbord och stol, samt två sköna fåtöljer, en soffa och ett soffbord. I badrummet finns toalett, dusch, jacuzzi, samt hårtork. Badrockar, tofflor och toalettartiklar ingår. Lyxrummen har sedan hösten 2013 utrustats med Superior Lyx sängar från Trademax Möbler som ger dig en riktigt god natts sömn.

Restaurangen & Matsalen
Restaurangen erbjuder frukost, lunch och middag, och serverar god och nyttig mat lagad från grunden. Vi satsar på ekologiska och lokala råvaror, och en stor del av vår mat är vegetarisk. Gäster har möjlighet att äta i vår trevliga matsal, eller få maten nedpackad i en picknickkorg som kan tas med ut i naturen.

Ateljén
I ateljén finns möjlighet att måla och teckna med olika färger, redskap, papper och målardukar. Här kan man även dreja och skulptera. Ateljén är stor med mycket ljusinsläpp och vacker utsikt för inspiration, och är öppen varje dag från 06.00-23.00. Mot en extra kostnad kan föremål av lera skickas till gästen efter torkning och bränning, vilket tar cirka tre veckor. Gästen är självklart även välkommen att hämta sitt konstverk själv.

Biblioteket
I biblioteket finns möjlighet att låna och läsa böcker i en lugn och avslappnande miljö. Här finns gott om sköna fåtöljer och soffor att sjunka ner i med en god bok. Biblioteket har även garn och lånar ut stickor och virknålar. Enklare stick- och virkbeskrivningar finns att hämta i receptionen.

Badhuset & Träningshallen
Badhuset och träningshallen ligger i samma lokal, och erbjuder möjlighet att duscha och basta. I badhuset finns möjlighet att simma i vår bassäng eller ta ett avslappnande dopp i bubbelpoolen. I träningshallen kan man låna enklare träningsredskap som yogamatta, pilatesboll och hantlar. Badhus och träningshall är öppet varje dag mellan 06.00-23.00.